dimecres, 22 de novembre del 2017

Visita d'en James Kockelbergh al Ramis

Ahir vam rebre novament una visita de l'empresari i expert en màrqueting digital James Kockelbergh- 3webd.com

James Kockelbergh


En James va fer una xerrada als alumnes de 1r de Grau Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Web sobre la importància de conèixer diversos idiomes per llaurar un bon futur professional. Ho va fer amb 6 històries de casos a on els idiomes van ser fonamentals. Una de les històries va ser sobre un conegut divulgador de Màrqueting on-line, que vol obrir el seu mercat als EEUU i que es prepara a consciència gràcies a classes d’Anglès per Skype. També va destacar especialment el d’un jove ucranià de 18 anys que va arribar a Barcelona uns pocs anys abans i de forma autodidacta i gràcies al coneixement de l’Anglès, Castellà i Ucranià està triomfant amb vídeos de Youtube sobre Wordpress.

El nostre convidat amb els alumnes de 1r curs


Amb els alumnes de 2on de Grau Superior, en James va dedicar fins a 3 hores d’explicacions primer i dinàmiques participatives desprès tant en Anglès com en Castellà/Català. Va destacar el «speed-dating» (3 minuts per persona) que vam fer entre tots responent a les preguntes:
  1. Raons per fer els estudis actuals
  2. A on vols arribar?
  3. Quines aficions tens?

Speed-dating amb 2on de Grau Superior

Posteriorment es va simular que en James volia contractar un informàtic i vam donar 30 segons a cada alumne per donar raons per ser el sel.leccionat.

més fotos

Enllaços recomanats / mencionats per en James:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.