dijous, 20 de desembre del 2018

James Kockelbergh fa una presentació de com fer pressupostos de Webs professionals

Com altres anys, en James Kockelbergh ens ha fet una presentació per Grau Superior. Enguany ha estat enfocada a com fer pressupostos de pàgines webs professionals.

Durant la darrera hora, van entrar a classe els alumnes de 1r curs i van xerrar de el Startup Weekend de Madrid a on en James va fer de mentor.













Algunes ideies remarcables de la xerrada serien que si es cobra un preu per hora, els beneficis no escalaran massa bé. En qualsevol cas ens recomana un minim de 45 € hora si ets autònom o es perd doblers entre tots els gastos afegits.

També convé cobrar el 100% per adelantat per projectes de menys de 1000 €. Un 50% per adelantat fins a 3000 €. Els projectes llargs es poden dividits en fases i aplicar lo mateix a cada fase.

Els alumnes de segón de Grau Superior han fet una activitat posterior que ha estat fer el pressupost d’una aplicació Web per gestionar una Biblioteca (ja havien desenvolupat el programari durant el 1r trimestre en PHP i mySQL). L’aplicació havia de permetre gestionar, com a mínim,  socis, libres, reserves i prèstecs de llibres.





Moltes gràcies a en James per la seva disponibilitat i ajuda en la formació dels nostres alumnes



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.