dijous, 23 de gener del 2020

PROJECTE ACTUALITZACIÓ DE CICLES DE FP CURS 2019-2020

 

La segona setmana de setembre el professor Joan Grimalt del departament d'informàtica va realitzar una estada al Centre Integrat de Formació professional 'Los Gladiolos' de Santa Cruz de Tenerife per conèixer el desenvolupament del projecte ' Teleformació amb HoloLens '. Aquest projecte té com objectiu incorporar les noves tecnologies de Realitat Mixta (MR) en l'activitat docent de la família professional de Sanitat per mostrar els diferents dispositius mèdics als alumnes sense disposar dels aparells físics. El responsable del projecte, el professor David Paniagua ens va explicar l'evolució del projecte i els futurs reptes que tenen per assolir.
Amb l'objectiu d'incorporar les tecnologies de Realitat Augmentada (AR) i Realitat Mixta (MR) als nostres Cicles Formatius vam aprofitar l'estada per conèixer dues empreses que recolzen el projecte en la part tecnològica; Intelequia és l'empresa que dóna tot el suport d'infraestructura informàtica per desenvolupar el projecte.
GeoAvance és l'empresa especialista en escaneig d'espais tridimensionals.
Aquestes visites es van realitzar de forma conjunta amb el professor Santiago Mesquida dels Cicles Formatius de Sanitat del IES Cap de Llevant, per tal d'iniciar una col•laboració amb la implantació d'aquesta tecnologia als Cicles Formatius.
Dins el març aquest projecte es va assistir a les jornades Aumentame EDU 2019 a Salamanca el dia 23 de novembre. Aquesta jornada està dedicada exclusivament a l'aplicació de les tecnologies de VR, AR, i MR en el sector educatiu. Tot un dia de ponències i tallers que mostren la situació actual d'aquestes tecnologies en l'àmbit docent.
Aquesta actuació està cofinançada pel Fons Social Europeu en el marc del Programa Operatiu d'Ocupació, Formació i Educació de l'FSE 2014-2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.