divendres, 20 d’octubre del 2017

El valor del mapa: sortida dels alumnes al CentreBit

El alumnes del Cicle de Grau Superior en Desenvolupament de Aplicacions Web han assistit a les IV jornades d'informació geogràfica el 6 d'octubre de 2017. Enguany el títol ha estat "el valor del mapa" i han estat de gran d'interés per als nostres alumnes. 
Centre Bit - Alaior

A més a més de les ponències, els alumnes han assistit a dos tallers:
  • 1r de Grau Superior : Webmapping: Ús de serveis web de mapes. Durant el taller s'ha fet un repàs a les principals fonts de dades i serveis de mapes existents (Google Maps, OpenStreet Maps, IDEE, IDEIB, IDE menorca) i es s'han donat les claus per a la integració en entorn web (Google Maps API , OpenLayers, Leaflet, etc.), així com el seu aprofitament per a nous escenaris tecnològics (realitat augmentada) en dispositius mòbils (PhoneGap-Cordova).
  • 2on de Grau Superior:Using CARTO. Location Intelligence. Encara que era dirigit a professionals i empreses interessades en analitzar dades espacials per obtenir informació útil per als seus objectius, han assistit els nostres alumnes de 2on curs. Així  han descobert el potencial de les dades espacials i han vist com utilitzar CARTO a partir d'exemples d'ús. CARTO és una plataforma que permet, de manera molt senzilla, analitzar i compartir dades espacials per a convertir-los en informació útil per als nostres objectius.






Agraïm als responsables de l'IDE Menorca que ens hagin convidat i esperem la seva presència al Ramis als seminaris que ens fan anualment.

presentacions dels ponents

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.