dimecres, 16 de maig del 2018

Programes d’immersió lingüística en llengua anglesa durant l’estiu del 2018


Info d’un programa molt bo per els que heu acabat 2on de Grau Mijtà o Superior. Vos paguen casi tot per 10 dies d’immersió en Anglès a Irlanda o Regne Unit.

informació

Resu ràpid;

Modalitat A (2n curs d’un cicle formatiu de grau mitjà o grau superior): ajudes d’un valor econòmic de fins a 2.125 euros com a màxim cada una per a la participació en un curs intensiu d’immersió en llengua anglesa a l’estranger de 2 setmanes de durada amb un total de 45-50 hores lectives adreçat a l’alumnat que en el curs escolar 2017-2018 estigui matriculat al segon curs del cicles formatius de grau mitjà o grau superior en centres educatius sostinguts amb fons públics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.
El curs es realitzarà al Regne Unit i/o a Irlanda en el període comprès entre l’1 de juliol i el 31 d’agost de 2018. Els participants es distribuiran en grups d’un màxim de 10 persones.
El nombre d’ajuts per a aquesta modalitat serà de 40 ajuts com a mínim. El nombre final d’ajuts dependrà de la disponibilitat pressupostària una vegada adjudicat el contracte administratiu corresponent i segons el preu unitari d’adjudicació, el qual serà com a màxim de 2.125 euros.
En cas que el nombre de sol·licituds per a una de les modalitats A o B sigui inferior al nombre d’ajuts assignats a la modalitat corresponent, els ajuts que no es puguin atorgar per manca de sol·licituds en una modalitat, es podran atorgar a la modalitat en què romangui alumnat en llista d’espera.
...

Alumnat que opta a la Modalitat A (2n curs d’un cicle formatiu de grau mitjà o grau superior):
a) Estar escolaritzat en un centre educatiu sostingut amb fons públics de les Illes Balears i cursar 2n curs d’un cicle formatiu de grau mitjà o grau superior durant el curs escolar 2017-2018.
b) Tenir els requisits necessaris per tal de poder accedir a l’FCT d’un cicle formatiu de grau mitjà o superior.
c) Específic per a grau mitjà: haver nascut entre l’any 1999 i 2001.
d) Específic per a grau superior: haver nascut entre l’any 1997 i 1999.
e) En cas de no ser ciutadà d’algun dels estats membres de la Unió Europea, s’haurà de complir amb la normativa corresponent per poder viatjar al Regne Unit/Irland

7.5. S’haurà de presentar la següent documentació:
Modalitat A
Documentació específica per a l’alumnat de 2n curs d’un cicle formatiu de grau mitjà o de 2n curs d’un cicle formatiu de grau superior
a) Sol·licitud (Annex I)
b) Fotocòpia del DNI, NIE o passaport del sol·licitant. c) Declaració responsable (Annex II)

7.6. El termini de presentació de les sol·licituds serà de 15 dies naturals comptadors des de l’endemà de la publicació d’aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.
publicat 15 de maig

En el cas que el nombre de sol·licitants que reuneixen els requisits establerts en l’apartat 6 de la present convocatòria sigui superior al nombre d’ajuts oferts, per a la selecció dels candidats s’ha de seguir el procediment següent.
La Comissió ordenarà els sol·licitants en funció del seu expedient acadèmic, de conformitat amb els criteris següents: 10.1. Modalitat A (Específics per a l’alumnat del 2n curs dels cicles formatius de grau mitjà o de grau superior)
- Nota mitjana de l’expedient de 1r i 2n del cicle formatiu que l’alumne estigui cursant:
Nota igual a 10: 6 punts
Nota igual o superior a 9: 5 punts Nota igual o superior a 8: 4 punts Nota igual o superior a 7: 3 punts Nota igual o superior a 6: 2 punts Nota igual o superior a 5: 1 punts
- Per haver participat i haver obtingut el reconeixement d’aprofitament i realització satisfactòria del curs del “Pla Pilot de reforç i suport educatiu per a la millora de l’aprenentatge de l’anglès”: 1,5 punts.
Aquests criteris objecte de valoració es comprovaran d’ofici per part de l’administració educativa.
En cas d’empat s’ha de donar preferència a l’alumnat que hagi obtingut el reconeixement d’aprofitament i realització satisfactòria del curs en el “Pla Pilot de reforç i suport educatiu per a la millora de l’aprenentatge de l’anglès com a llengua estrangera“. Si l’empat persisteix, s’ha de donar preferència a l’alumne amb millor nota d’expedient. Si l’empat persisteix, es donarà preferència al candidat/a de menor edat.
11.2. Amb els alumnes i les alumnes inclosos en els llistats d’espera, ordenats per puntuació (modalitat A específica per a cicles formatius de grau mitjà o grau superior i modalitat B específica per a batxillerat) o ordenats alfabèticament i per illes (modalitat C), s’anirà substituint, per rigorós ordre, a l’alumnat de les llistes de beneficiaris que no confirmi l’assistència en el termes de l’apartat 15, renunciï o no participi en els programes per qualsevol altre motiu.
11.3. Les sol·licituds de l’alumnat que aparegui en la llista d’espera, però no sigui seleccionat per obtenir l’ajut, s’entendran denegades.

12.2 La proposta de resolució provisional es farà pública a la pàgina web de la Direcció General de Formació Professional de la Conselleria d’Educació i Universitat http://dgfpfp.caib.es, així com al microsite del Servei de Llengües Estrangeres i Projectes Internacionals http://llenguesestrangeres.caib.es
15.2. El pare, mare o tutor legal dels beneficiaris dels ajuts disposaran de 3 dies hàbils a partir d’aquesta comunicació per acceptar l’ajut i autoritzar la participació de l’alumnat al programa corresponent mitjançant l’enviament de l’annex III signat i escanejat a l’adreça de correu electrònic spl@dgfpfp.caib.es.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.